The Dawning keert terug in Destiny 2 met allereerste Stasis-aangedreven zwaard

Vandaag keert The Dawning terug in Destiny 2, een gratis in-game-event vol cadeaus en feestelijke gear. Spelers kunnen tijdens het evenement Dawning Spirit verdienen en nieuwe beloningen vrijspelen, waaronder het allereerste Stasis-aangedreven zwaard ooit. The Dawning duurt tot 4 januari 2022. 

Voor Guardians met voldoende Dawning Spirit heeft Eva een nieuwe Exotic Ship in de aanbieding. Daarnaast kunnen spelers nieuwe items uitpakken bij Tess Everis, waaronder een nieuw universeel ornament voor iedere class. Het ornament is beschikbaar via de Eververse store voor Bright Dust of Silver.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)