Nieuwe gameplay trailer voor Terminator: Resistance-DLC Annihilation Line

We leven in bizarre tijden. Corona slaat weer hard toe en voor je het weet belanden we misschien in een post-apocalyptisch tijdperk waarin machines het voor het zeggen hebben. Tenzij we er zelf in slagen om de Terminators een halt toe te roepen.

Terminator: Resistance, uit 2019, speelt zich af tijdens het Future War -scenario dat werd geïntroduceerd in de films van James Cameron, namelijk The Terminator en T2: Judgment Day.

Dit verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na de dag des oordeels, en draait rond een gloednieuwe held in het Terminator-universum, Jacob Rivers, een soldaat in het verzet onder leiding van John Connor.

Deze DLC, die op 10 december beschikbaar is, verschijnt voor zowel de pc als PS5-versie van deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)