fbpx

Voorspelt finale Station Eleven-trailer onze toekomst?

Vandaag komt het overlegcomité weer samen om nieuwe maatregelen te bespreken die onze vrijheid inkrimpen. Noddzaak of niet? Dat laat ik aan de experts en ministers over. Misschien kunnen we ons al voorbereiden dankzij de nieuwe HBO-serie Station Eleven op wat komen gaat…

Door een dodelijke griep sterft het grootste deel van de mensheid en de overlevenden proberen zich vast te klampen aan hoop.

De tien afleveringen tellende post-apocalyptische serie is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestseller van Emily St. John Mandel.

Staat dit ons ook te wachten als corono erger zou worden?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: