Maar liefst 15 minuten nieuwe Dying Light 2 gameplay

Ze doen het niet vaak bij Techland, maar als ze het doen, dan doen ze het goed. Getuige daarvan deze nieuwe gameplay video voor Dying Light 2.

Techland heeft een nieuwe 15 minuten durende gameplay trailer van Dying Light 2 Stay Human vrijgegeven tijdens de vijfde aflevering van de Dying 2 Know-videoserie.

De game ging gold deze week dus niets, en we herhalen niets, staat de release van 4 februari 2022 nog in de weg.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)