fbpx

Dead by Daylight is gratis in de Epic Games Store

Dead by Daylight

Op zoek naar een gratis game om dit weekend te spelen? En mag daar wat horror bij? Dan hebben we iets voor jou. En dit helemaal gratis trouwens.

Dead by Daylight, de populaire asymmetrische multiplayer titel uit 2016, kan nog steeds op heel wat support van zowel spelers als ontwikkelaars rekenen. Hoog tijd dus om gratis kennis te maken met deze game.

Het concept is simpel: Dead by Daylight daagt een groep overlevenden uit om uit de klauwen te blijven van een meedogenloze moordenaar. En ook deze moordenaar wordt gespeeld door een gamer van vlees en bloed.

Om maar te zeggen hoe populair deze game is: doorheen de jaren kwamen er al heel wat samenwerkingen tot stand met onder andere Halloween, Saw, Hellraiser, The Texas Chain Saw Massacre, Stranger Things, Scream, The Evil Dead, Silent Hill.

En jij kan deze dus nu gratis binnenhalen, spelen en houden via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d