Respawn neemt afscheid van Titanfall 1

Titanfall 1

Respawn Entertainments Titanfall 1 (2014) is een onderschatte game die na al die jaren nog steeds op een cultstatus kan rekenen. Maar nu is het liedje uitgezongen, en sterft de game een stille dood…

Droevig nieuws op een droevige dag, maar ontwikkelaar Respawn heeft beslist dat het welletjes is geweest voor Titanfall 1, nochtans de game die hen op de kaart heeft gezet. De ontwikkelaar heeft besloten om de stekker eruit te halen, en de verkoop van Titanfall 1 stop te zetten.

Nog straffer is dat de verkoop meteen wordt stopgezet, dus je kan je schade niet meer inhalen. Gelukkig blijven de servers wel nog actief voor de huidige fans. Dat alles liet Respawn weten via Twitter.

Titanfall maakt deel uit van ons DNA bij Respawn. Het is een spel dat de ambities van de studio liet zien toen het voor het eerst uitkwam, meer dan 7 jaar geleden, en het blijft een baken van innovatie waar we naar streven in al onze games.

Titanfall 2- en Apex Legends-spelers hoeven zich echter geen zorgen te maken. Voor hen blijft alles bij het zelfde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)