Dark Souls: Nightfall verschijnt op 21 januari 2022

Als FromSoftware niet met een nieuwe Dark Souls op de proppen komt, en nee Elden Ring telt niet mee, dan maken we er gewoon zelf eentje… En dus hebben een aantal Dark Souls-fans de handen in mekaar geslagen en noest gewerkt aan Dark Souls: Nightfall.

Dark Souls: Nightfall is een direct, door fans gemaakt, vervolg op Dark Souls met een nieuw verhaal, een nieuw gevechtssysteem, een nieuwe wereldkaart en meer.

Het goede nieuws hier is dat dit een single player-mod is. Bovendien zal Nightfall voorkomen dat het spel verbinding maakt met de officiële servers. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over een mogelijke ban.

Check hieronder de releasetrailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)