Popzangeres Sia neemt track “Fly Me To The Moon” onder handen voor Final Fantasy XIV: Endwalkers launch

Final Fantasy XIV 14 Endwalker

Zegt de naam Sia je niets? Zoek dan eens het nummer Chandelier op waarmee ze een aantal jaren geleden een wereldhit scoorde. Voila, nu weet je meteen wie het is. Maar het goede nieuws is dat je haar eigenlijk niet hoeft te kennen om te genieten van FF XIV: Endwalker.

Waarom dan toch deze post? Wel om jullie te vertellen dat diezelfde Sia het nummer Fly me to the Moon onder handen heeft genomen, en dit naar aanleiding van de launch van Final Fantasy XIV Onlines nieuwste expansion, genaamd Endwalker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)