Halo Infinite: Forever We Fight – officiële full length live-action film

Halo Infinite

Er breken spannende tijden aan voor Halo-fans, waaronder zeker ondergetekende. Op 8 december verschijnt ook de single player-campagne en daar kijk ik enorm hard naar uit. En na het bekijken van deze full length live-action film is mijn ongeduld nog groter.

Door de geschiedenis van de mensheid heen zijn helden opgestaan als ze werden opgeroepen. De Master Chief draagt elke daad van moed met zich mee in zijn meest uitdagende gevecht ooit. We hebben altijd in helden geloofd, het is tijd om er zelf een te worden.

343 Industries en Microsoft hebben de volledige Forever We Fight-film op de wereld losgelaten. En ik heb maar 1 boodschap: kijken!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)