Bioshock 4 zou Bioshock Isolation heten, draaien op de Unreal Engine 5, en twee steden bevatten

Bioshock

Hoe zou het met Bioshock 4 gaan vraagt een mens zich af op een dag als deze. Het is immers al (veel te) lang stilgebleven rond deze populaire saga. En kijk, vandaag duiken er plots nieuwe details, ok geruchten, op.

Volgens diverse geruchten die heel wat stof doen opwaaien op het internet zou de game ontwikkeld worden door ex Watch Dogs: Legion-, Shadow of the Tomb Raider-, Mafia 3 en Deus Ex: Mankind Divided-ontwikkelaars.

BioShock Isolation, want dat zou de naam van de game worden, zou twee steden hebben. Deze steden zullen samen een grensgebied delen, en een van hen zal ondergronds zijn.

Volgens onderstaande slide zouden de twee steden gescheiden worden door een “flipside zone”, die fungeert als een grens tussen City 1 en City 2. De beschrijving van City 1 luidt: “Een vrije en rijke samenleving, geleid door een succesvolle ondernemer“, terwijl City 2 “een geïsoleerde ondergrondse stad is, afgescheiden van de bovenwereld, geleid door een dictator die een verticale oorlog voert”.

En de game zou bovendien draaien op de Unreal Engine 5.

Zoals gezegd, diverse geruchten die plots naar boven komen nu de Game Awards er zitten aan te komen. Een voorteken?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)