No Man’s Sky-spelers kunnen weer Mass Effect’s Normandy unlocken

mass-effect-tv-serie-amazon

Wie in No Man’s Sky met de iconische Normandy SR1 wil rondvliegen, maar in maart er niet op tijd bij was om het ruimteschip te unlocken, krijgt nu een tweede kans.

Hello Games maakt tijdelijk de Expedition-events waarmee je het welgekende ruimteschip kan unlocken weer beschikbaar. Het gaat hier om vier expedities, waarvoor No Man’s Sky-spelers twee weken de tijd krijgen om iedere specifieke expeditie tot een goed einde te brengen. Na die twee weken begint de volgende expeditie. Het eerste event, genaamd Pioneers, is nu beschikbaar tot 7 december.

Als je Commander Shepard zijn iconische schip wil unlocken, moet je er dus zeker voor alle vier de expeditions bij zijn. Mis je er één van, dan is je kans verkeken. Waar wacht je nog op? Hup naar het No Man’s Sky-universum!

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.