Angry Alligator komt op 30 november naar PlayStation-consoles

angry alligator

Na een haai in Maneater en een pestende gans in Untitled Goose Game is het nu de beurt aan een boze alligator om de mensen het leven zuur te maken. En dit eind deze maand op zowel PS4 als PS5.

In Angry Alligator beginnen we als een kwetsbare babykrokodil en groeien we op tot een grote en meedogenloze alligator. We krijgen bovendien de keuze uit vier verschillende soorten alligators om de moerassen onveilig te maken en op wraakpad te gaan.

Als kleine babykrokodil moet je eerst je buik vullen met sappige kikkers, eekhoorns en andere kleine prooien. Verken een open wereld vol wezens om te ontmoeten en te eten en ontdek tal van geheimen.

Als je genoeg XP en voedingsstoffen hebt verzameld, groei je uit tot een grotere en slechtere versie van jezelf en ben je klaar om een nieuwe missie aan te vatten: mensen de stuipen op het lijf jagen.

Welkom in het moeras. Een mooie en rustige plek… tot de mensen kwamen en alles verpestten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)