Real time strategy-game Men of War 2 verschijnt in 2022

Men of War 2

Tegen een nieuwe RTS game zeg ik nooit neen. Met de aankondiging van een vervolg op Men of War uit 2009 keren we in Men of War 2 terug naar de Tweede Wereldoorlog. Fans van het genre krijgen in de reveal video al een tipje van de sluier opgelicht!

Stel je Company of Heroes voor met iets meer complexiteit in de systemen. Wel, dat is precies wat Men of War 2 zal aanbieden. In de story campagne zal je kunnen spelen met de geallieerde troepen of de Sovjets tijdens de conflicten aan het Westelijk en Oostelijk front, in je eentje of in co-op tot 5 spelers.

Het oude “direct control” systeem waarmee je vanuit het perspectief van een individuele soldaat een gevecht kan beleven, wordt verbeterd in iets genaamd Direct Vision. Dit zou nog dieper ingaan op individuele aanpassingen tijdens het gevecht.

Men of War 2 wordt ontwikkeld door Best Way, en uitgegeven door 1C Entertainment. Het spel verschijnt in 2022 op Steam.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.