fbpx

Ex The Witcher 3-, Cyberpunk 2077- en Dying Light-ontwikkelaars introduceren The Invincible

Wanneer je aan titels als The Witcher 3, Cyberpunk 2077 of Dying Light gewerkt hebt, dan mogen we ervan uitgaan dat je wel iets kent van het ontwikkelen van videogames. We zijn dan ook benieuwd naar deze introductievideo van scifi-thriller The Invincible.

Starward Industries heeft een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven voor hun scifi-thriller The Invincible.

The Invincible is een first-person sci-fi thriller waarin we in de huid kruipen van een ruimtewetenschapper op een vijandige planeet. Je wordt wakker en begint aan een mysterieuze missie om de vermiste bemanning van je ruimteschip te vinden. Overleven zal ook een kwestie van juiste keuzes zijn, en als het dus even kan ook de geheimen van de planeet ontrafelen.

Niets dat we nog niet eerder gedaan hebben, maar wie weet, misschien kan het team wel verrassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d