Pragalicious serveert: 15 minuten van Babylon’s Fall (Closed Bèta) op PlayStation 5

Babylon's Fall

Wij serveren je met plezier een kwartier aan rauwe gameplay van Babylon’s Fall. Dit is de nieuwste game van PlatinumGames, de makers van NieR:Automata!

Check zeker de uitgebreide preview die High_LordWolnir schreef over zijn bevindingen van de bèta.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.