The Crew 2 Season 4 Episode 1: The Contractor nu beschikbaar

The Crew 2 Season 4 Episode 1: The Contractor is nu via een gratis update beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Ubisoft Store en de Epic Games Store laat Ubisoft ons weten.

Voor de eerste keer zijn Urban Services toegevoegd aan The Crew 2, met gloednieuwe open wereld activiteiten. In Episode 1 rijden spelers rond in Las Vegas, New York, Miami, Detroit en Los Angeles om voor drie verschillende Urban Servicebedrijven, Marco’s Cab, Diamond Limousine en Rocket Co, verschillende diensten te verlenen. Als onderdeel van de update is de Ford Crown Victoria Marco’s Cab nu beschikbaar voor alle spelers voor 10 Bucks.  

Season 4 Episode 1: The Contractor bevat een gloednieuwe Motorpass met exclusieve voertuigen zoals de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ed., de Chrysler 300 SRT8 Limousine, de Cadillac Coupe Deville Marco’s Cab of de Chevrolet 3100 The Rocket Co.  

Naast de Motorpass gaat Season 4 Episode 1: The Contractor verder met het maandelijks uitgeven van nieuwe gratis auto’s waardoor de spelers de straten nu direct onveilig kunnen maken met onder andere de Ford Crown Victoria, de Ford Crown Victoria Limousine of de Chevrolet 3100. Aanvullende voertuigen, rooftops, smokes, tires, underglows en window tints zijn in de loop van het seizoen beschikbaar.  

Daarnaast is het seizoen aangevuld met vele nieuwe Live Summits, de welbekende PvP toernooien.  

Om het nieuwe seizoen feestelijk te beginnen is er een Free Weekend van 18 tot en met 21 november waarin spelers de volledige game, inclusief The Contractor, gratis ervaren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)