Dit weekend is de Call of Duty: Vanguard-multiplayer gratis te spelen

Call of Duty Vanguard

Voor alle twijfelaars onder ons geeft Activision iedereen de kans om de multiplayer van Vanguard eens goed onder de loep te nemen komend weekend. Vanaf morgen zal de multiplayer opengesteld worden aan iedereen tot 22 november. Een volle vier dagen aan chaotische WOII Call of Duty actie.. en het is gratis hé!

De gratis toegangsperiode zal alleen functies van de multiplayer bevatten, inclusief toegang tot alle wapens en hun upgrades. Dus geen Zombie-mode of de solo campagne.

Officieel is het gratis multiplayerweekend om de komst van de nieuwe versie van de map Shipment te vieren. Shipment was, voor Gunfight, de kleinste map in de geschiedenis van Call of Duty, en is nog steeds één van de meest geliefde maps in de geschiedenis van CoD.

De gratis versie zal vanaf morgen 19u beschikbaar zijn.

Call of Duty Vanguard Free Multiplayer Access

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.