Post-apocalyptische launch trailer voor Surviving the Aftermath

Zoals het er nu naar uitziet met al dat coronagedoe zou het best wel eens kunnen dat de apocalyps nabij is… Gelukkig hebben wij gamers al jaren ervaring met het voorkomen van rampen en het overleven in een post-apocalyptische wereld.

We zijn met andere woorden klaar voor deze Surviving the Aftermath, en als we dat al niet zouden zijn, dan is deze game nog maar eens een goede training op wat eventueel komen zal.

Na het einde van de wereld kun jij een kolonie bouwen om de beschaving te herstellen. Verken, handel, ontwikkel en breid uit in een nieuwe wereld vol gevaren en beloningen. Als de onverschrokken kolonieleider moet je moeilijke beslissingen nemen om je kolonisten naar een nieuwe, florerende toekomst te leiden. Tegelijk met Surviving the Aftermath wordt ook de Endgame-update gelanceerd, zodat spelers de geheimen kunnen ontdekken achter het einde van de wereld en zich kunnen voorbereiden om een volgende Apocalyps te overleven.

Over Surviving The Aftermath

  • Oost west, thuis best. Bouw en beheer een kolonie voor de overlevenden van een allesvernietigende ramp. Bouw meer dan 61 unieke constructies om grondstoffen te verzamelen, het land te bewerken, de wereld te ontdekken en je kolonie te beschermen.
  • Overleef op aarde. Ontdek een enorme procedureel gegenereerde wereld met zes verschillende leefomgevingen vol grondstoffen, wilde dieren, rivaliserende gemeenschappen en nog veel meer. Elke omgeving heeft verschillende omstandigheden die van invloed zijn op de levensvatbaarheid van je kolonie. Blijf waakzaam, want natuurrampen, gevaarlijke dieren en bandieten stellen je overlevenden voortdurend op de proef.
  • Overleven is mijn specialiteit. Huur meer dan 80 unieke specialisten in, elk met hun eigen vaardigheden en motivaties. Ze helpen je met het beheren van de grondstoffen en de productie van je kolonie. Stuur ze door de Poort voor wetenschappelijke missies, zoektochten en gevechten tegen bandieten.
  • Verwacht het onverwachte. Tijdens de wederopbouw moet je morele keuzes maken. Je hebt niet alles in de hand in je kolonie, maar hoe je reageert op situaties en gebeurtenissen bepaalt het karakter van je nieuwe beschaving.
  • Reputatiebeheer. Elke beslissing kan ernstige gevolgen hebben voor de overlevingskansen van je kolonie. Je reputatie bij andere gemeenschappen is van invloed op je mogelijkheden om te handelen en je relatie met hun leiders. Kolonisten hebben hun eigen mening en zullen reageren op je keuzes.
  • Verdedig de Poort. Versterk je Poort en bescherm je kolonie tegen aanvallen van dieren en gevaarlijke bandieten. Vijanden die door de Poort breken, richten verwoestingen aan binnen je kolonie. Neem de leiding over je specialisten en jaag de indringers weg.

Surviving the Aftermath heeft zijn early access status verlaten en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)