Sledgehammer Games gaat OP shotgun in Vanguard aanpakken

Das Haus is mijn favoriete Vanguard-map, en mijn favoriete wapens zijn de AR of de SMG. En dat is niet altijd zo’n goed idee. Is het jullie immers ook opgevallen dat meer en meer mensen gebruik maken van de shotguns? Echt niet normaal hoe krachtig die dingen zijn, te OP als je het mij vraagt.

Ik ben nu (van miserie) zelf ook een shotgun aan het levellen, namelijk de Einhorn Revolving. Maar ik zal snel moeten zijn. Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft namelijk (eindelijk) door dat, zeker de combat shotgun, te OP is. Daarom heeft het team beslist om een “shotgun exorcism” uit te voeren met een volgende patch.

Al die shotgunners zullen er dus aan zijn voor de moeite wanneer ik Das Haus onveilig maak!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)