Ace Combat 7: Skies Unknowns Cutting-edge Aircraft Series-DLC nu uit

Ace Combat

Games met vliegtuigen, ze zijn niet dik gezaaid. Als je dan nog eens zoekt op games met straaljagers, dan is ook dat gene vette. Gelukkig is er nog het in 2019 verschenen Ace Combat 7: Skies Unknowns dat vandaag nieuwe DLC krijgt.

Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt er met de vandaag verschenen DLC Cutting-edge Aircraft Series weer wat vliegtuigen bij. En dit naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de Ace Combat-reeks

Dit nieuwste DLC-pakket bevat drie geavanceerde gevechtsvliegtuigen:

  • F/A-18F Super Hornet Block III
  • F-2A -Super Kai-
  • MiG-35D

De drie vliegtuigen krijgen elk nog eens zeven speciale skins mee zodat je ze zelf kan aanpassen als je daar zin in hebt.

Daarnaast komen er nieuwe skins en emblemen van vijandelijke piloten en rivaliserende eenheden in het luchtruim. Reken hier op dertien nieuwe vliegtuigskins en tien nieuwe emblemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)