Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition source code lekt online

Grand Theft Auto The Trilogy

Het minste wat je kan zeggen is dat de launch van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition niet vlekkeloos verloopt. Niet alleen voor consolespelers, maar zeker en vast ook voor pc-gamers. Maar het kan blijkbaar nog erger.

Het feit dat de Rockstar Game launcher offline gehaald werd door Rockstar, dat je de game niet kon aanschaffen in de store, laat staan spelen, is op zich al erg genoeg. Maar het kan blijkbaar nog erger…

Zo staat de volledige source code (broncode) voor Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition online te grabbel.

Zo laat een zekere Vadim M via Twitter weten dat de Nintendo Switch-versie de volledige broncode bevat van GTA: The Trilogy – The Definitive Edition. Op deze manier kunnen spelers toegang krijgen tot script source, tekstbronnen, interne tools en andere bestanden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)