Fortnite krijgt de ninja’s van Naruto: Shippuden over de vloer

Fortnite is nog steeds enorm populair. Dit heeft natuurlijk te maken met de game zelf. Toch denk ik dat hun grootste troef de content is die ze steeds aanbieden aan de spelers. Star Wars, Marvel en DC Comics zijn enkele van de grote namen die al aan bod kwamen, maar nu is het tijd voor de ninja’s van de mangareeks Naruto: Shippuden.

Het gerucht deed al even de ronde dat Naruto zou verschijnen in Fortnite en deze blijken nu ook te kloppen. Op Twitter maakte Epic Games het nieuws bekend dat ze met de Japanse grootmacht zouden samenwerken. Naruto zal vanaf 16 november beschikbaar zijn in de Battle Royale game.

Er werd eerst gedacht dat Naruto een deel zou uitmaken van een seizoensgebonden battle pass. Tot hiertoe is het echter nog niet bekend wat de content van Naruto: Shippuden zal aanbieden aan de spelers van Fortnite. Naar alle waarschijnlijkheid zal het gaan om skins van verschillende personages uit de reeks. Dit werd ook al door Hypex gedeeld op Twitter. Het zou gaan om Naruto, Sakura, Kakashi en Sasuke.

Naruto is een Japanse mangareeks, waar ook een animeserie van werd gemaakt. Naruto: Shippuden werd uitgezonden in 2007 en is de tweede serie in de franchise. Hoofdpersonage Naruto Uzamaki groeit in deze reeks door als volwaardige ninja en het blijkt dat hij niet alleen over een groot hart beschikt, maar ook nog eens zotte krachten heeft.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.