GTA Trilogy: Definitive Edition momenteel niet speelbaar op pc

Dan heb je eindelijk GTA Trilogy: Definitive Edition op je pc geïnstalleerd, wil je de game opstarten, en blijkt dat die niet speelbaar is op pc. Tja, dan sta je daar schoon… (En nee dit is geen grap)

Blijkt namelijk dat Rockstar besloten heeft om de online diensten van de Rockstar Games Shop en hun launcher offline te halen. Met als gevolg dus dat zowel de shop als de game niet bereikbaar/speelbaar/onbeschikbaar zijn.

Rockstar liet via hun social media weten dat de Launcher “tijdelijk offline is voor onderhoud”. De studio doet zijn uiterste best om de problemen asap te verhelpen en bedankt de fans alvast voor hun geduld.

Tja, daar zijn we vet mee… Konden ze dat onderhoud niet eerder doen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)