Captain America en Indiana Jones komen naar Call Of Duty: Vanguard

Zoals de trouwe Call of Duty-spelers weten, duiken er regelmatig nieuwe (en vooral bekende) personages op in Call of Duty. Zeker wanneer er speciale dagen zoals Halloween aankomen, of binnenkort American Heroes.

Volgens dataminers zouden zowel Captain America als Indiana Jones, naar aanleiding van het nakende American Heroes-event, hun opwachting maken in de game. En aangezien beide personages actief waren in WOII (en dus met nazi’s te maken kregen), is hun aanwezigheid nog geloofwaardig ook.

Uiteraard zal je ook nu weer CP moeten ophoesten om de personages aan je collectie skins toe te voegen. En geef toe, Indiana Jones, dat is toch echt wel cool. Zou hij een speciale move hebben met zijn zweep?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)