fbpx

Vaas komt op 16 november naar Far Cry 6

De meest populaire slechterik uit het Far Cry-universum is voor heel wat fans nog steeds Vaas uit Far Cry 3. Binnenkort duikt de waanzinnige crimineel ook op in Far Cry 6.

Ubisoft, eigenlijk acteur Michael Mando, heeft via Twitter aangekondigd dat we volgende week, op 16 november, de Vaas: Insanity-DLC mogen verwelkomen voor Far Cry 6.

De DLC maakt geen deel uit van de hoofdgame, maar wordt een volledig nieuwe standalone modus. Je begint met een pistool en moet je verdedigen tegen golven vijanden.

Hoe langer je overleeft, hoe moeilijker deze golven worden, dus je zult op onderzoek uit moeten om meer en sterkere wapens te vinden. Je kunt ook power-ups vrijspelen en sterker worden. Ondertussen geeft Vaas commentaar, een achtergrondverhaal en een uniek inzicht in wat hem drijft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: