Codes voor de Elden Ring Closed Network Test worden voor honderden euro’s verkocht op Ebay

Elden Ring

Gisteren ontving ik van Bandai Namco een code om deel te nemen aan de Closed Network Test van Elden Ring komend weekend. Als diehard fan van de Soulsborne reeks, voel ik me vereerd om de game als één van de eersten te mogen testen. Niet iedereen die deze code ontving, springt hier even respectvol mee om.

Er zijn op Ebay namelijk heel wat personen die hun code te koop zetten aan schandalige prijzen (tot 350 dollar). En het zotte van al is, dat ze nog verkocht geraken ook. Met de code kan je dit weekend gedurende 5 tijdsblokken van telkens 3 uur deelnemen aan de beta. De spelers zullen de openingsuren van de game kunnen spelen om zo een glimp op te vangen van wat het volledige spel begin volgend jaar te bieden zal hebben.

Ik vraag me af wie bereid is om zoveel geld te betalen om deel te nemen aan een beta. Om jullie een idee te geven: de Collectors Edition van de game kost 200 dollar. Gelukkig doet zot zijn geen zeer…

Elden Ring zal op 25 februari 2022 verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.