Pre-installatie van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu beschikbaar

Binnen minder dan een week kunnen alle GTA-fans hun hart ophalen. Dan verschijnt namelijk de remaster van ’s werelds bekendste (en misschien wel beste) gametrilogie. Voor zij die het wachten als een echte marteling ervaren, kunnen de trilogie alvast pre-installeren op hun console.

Vanaf vandaag kunnen alle Xbox- en Nintendo-spelers de volledige trilogie pre-installeren indien zij het spel digitaal gepre-ordered hebben. Mensen die het spel via de PlayStation Store vooraf hebben besteld, kunnen dit vanaf morgen, zaterdag 6 november, om 12:00 uur doen.

PC-spelers kunnen de trilogie downloaden bij de lancering van het spel. Indien zij het spel vooraf kopen in de Rockstar Store, genieten zij van een speciale bonus van 10 dollar korting op elk product met een prijs van 15 dollar of meer. Rockstar Games vermeldt dat de wisselkoersen hierop van toepassing zijn. De bonus vervalt op 16 januari 2022.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition verschijnt op 11 november om 15:00 uur op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Een fysieke versie zal verschijnen op 7 december voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.