Ontdek de nieuwe content voor skateboardgame Session

Tony Hawk’s Pro Skater blijft nog steeds de populairste skateboardgame out there. Dat neemt echter niet weg dat er nog andere ontwikkelaars skateboardtitels uitbrengen. Session is er daar eentje van.

In de nieuwe teaser-trailer voor Session, nu beschikbaar in Early Access maken we kennis met de nieuwe content die de volgende grote update zal brengen.

Bereid je voor om een nieuwe locatie te verkennen met New-Yorks beroemde skate-spot “Jerome Avenue Banks,” speel met 3 nieuwe skaters (Antiferg, Mark Appleyard en Billy Marks), gebruik de director-mode om de meest geavanceerde tricks op te nemen en geef je eigen draai aan 4 nieuwe personage-modellen.

De update, die nog meer verrassingen omvat, gaat live in februari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)