Spider-Man spinoff Morbius-trailer hint naar iconische Spider-Man slechteriken

Wat zou Spider-Man eigenlijk doen als er geen slechteriken op de wereld rondlopen? Gelukkig hoeven we over deze overbodige en oninteressante vraag niet na te denken. Spidey heeft immers genoeg bad guys die hij moet aanpakken.

Al zijn in de Spider-Man spinoff film Morbius, met Jared Leto als Doctor Michael Morbius, de rollen een ietsje omgekeerd.

Michael wie? Michael Morbius is een briljante wetenschapper wiens pogingen om zijn zeldzame bloedziekte te genezen hem veranderden in een levende vampier. Morbius heeft het in de comics al vaak aan de stok gehad met Spider-Man, maar het is nog niet duidelijk waar deze verfilming van het personage precies in het grote geheel past.

In een recent verschenen Sony Pictures Vignette hint de Daily Bugle naar wat komen gaat. Een ‘Who Is Morbius’ editie van de Spider-Man hatende krant heeft nog twee interessante koppen: Rhino on the Loose: Zoo Hoax Fools Us All’ en Black Cat: Friend or Foe?

Krijgen we deze slechteriken ook te zien in de volledige trailer die er zit aan te komen? En zullen ze een rol vertolken in de film?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)