Jill Valentine bijt van zich af in nieuwe Resident Evil: Welcome to Raccoon City-trailer

Als corona of een of andere zombieuitbraak geen roet in het eten komt strooien, dan kunnen we in december gaan kijken naar Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Toch wel iets om naar uit te kijken als je fan bent van de reeks.

Zeker voor de echte fans aangezien er heel wat iconische personages uit de games meedoen. Denk dan aan Jill Valentine, Claire Redfield of haar broer Chris, maar ook Leon S. Kennedy, Albert Wesker en zelfs Ada Wong zijn van de partij.

Het verhaal in een notendop: Het verhaal van Resident Evil: Welcome to Raccoon City volgt de gebeurtenissen tijdens een verontrustende nacht in 1998. Tijdens deze nacht breekt er een dodelijk virus uit die mensen verandert in zombies. Al snel raakt Raccoon City overspoelt. Een groep overlevenden, jij mag raden wie, probeert te achterhalen hoe het levensgevaarlijke virus tot stand is gekomen.

In onderstaande trailer staat Jill Valentine, vertolkt door Hannah John-Kamen, centraal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)