Overleef de Deadlands in het sluitstuk van het Elder Scrolls Online-avontuur Gates of Oblivion

Bethesda lanceert Deadlands, de laatste DLC voor het jaarlange avontuur in het Gates of Oblivion-verhaal van The Elder Scrolls Online.

Spelers moeten onbekende gebieden ontdekken, nieuwe en vreemde bondgenoten ontmoeten en spelers moeten Dagons plannen om Nirn te regeren dwarsbomen in de 20 uur durende finale boordevol actie. De DLC levert ook nieuwe missies die kunnen worden ontgrendeld door verhaallijnen in zowel de Deadlands DLC als het Blackwood-hoofdstuk te voltooien. 

Wie The Elder Scrolls IV: Oblivion heeft gespeeld, herkent sommige delen van de Deadlands uit de BGS-klassieker, maar er wachten ook fascinerende nieuwe gebieden in The Burn, The Sever en de woestijnmetropolis bekend als Fargrave. Van gesmolten rivieren tot venijnige stormen en drukke handelssteden, deze nieuwe gebieden verdiepen de achtergronden van The Elder Scrolls op nieuwe manieren en zullen zelfs de trouwste Elder Scrolls-fans intrigeren.

Bovendien wordt met Deadlands het nieuwe Armory-systeem geïntroduceerd waardoor spelers snel character builds kunnen wisselen vanuit hun Homestead. Spelers kunnen het gratis Armory Station-item in de Crown Store halen en in een huis plaatsen om verschillende unieke personages te kunnen opslaan, laden of aanpassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)