Nieuwe Battlefield 2042 pc tech trailer bevat NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing

Battlefield 2042 Hazard Zone

Battlefield-fans die de nieuwste telg in de reeks op hun super high tech pc gaan spelen, die mogen nu alvast een emmer en een dweil klaarzetten om hun kwijl op te vangen…

NVIDIA is een samenwerking aangegaan met EA en DICE om pc-exclusieve NVIDIA verbeteringen toe te voegen aan de aankomende blockbuster. NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing zijn allemaal te zien in de nieuwe pc tech trailer voor Battlefield 2042, die vandaag is verschenen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)