Nieuwe Cyberpunk 2077 updates en gratis DLC’s uitgesteld tot 2022

Cyberpunk 2077

Van uitstel komt… Vandaag heeft CD PROJEKT Red haar content roadmap bijgewerkt. Deze roadmap geeft weer wat momenteel in ontwikkeling is en wanneer het zal verschijnen.

De nieuwe roadmap werd door een oplettend persoon gespot op de website van CD Projekt RED en gedeeld op Twitter. Updates, verbeteringen en gratis DLC’s zullen nu in 2022 worden uitgebracht. Voor vandaag werd de roadmap voor het laatst bijgewerkt op 18 augustus. Updates, verbeteringen en gratis DLC’s werden toen aangekondigd voor later dit jaar.

Eerder deze week maakte CD PROJEKT Red al bekend dat de next-gen updates voor Cyperpunk 2077 en The Witcher 3 verschoven worden naar de eerste helft van 2022.

Eerst zien en dan geloven…

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.