Next-gen update The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 verschuift naar 2022

Cyberpunk 2077

Gisteren sprongen we nog een gat in de lucht omdat we lazen dat de next-gen update voor The Witcher 3 er misschien zat aan te komen. Vandaag vallen we achterover op ons gat door een nieuw bericht van ontwikkelaar CD Projekt RED.

Blijkt namelijk dat de next-gen updates voor beide games verschuiven naar Q1/2022 voor Cyberpunk 2077, en Q2/2022 voor The Witcher 3. Als er tegen dan niets anders tussenkomt natuurlijk…

De ontwikkelaar stuurde onderstaande boodschap de wereld in zonet:

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)