Lara Croft strooit met zotte kortingen voor haar 25e verjaardag

Shadow of the Tomb Raider

Om de 25e verjaardag van Tomb Raider te vieren, zijn heel wat Tomb Raider-games en add-ons in promotie gezet. Normaal gezien zouden wij de jarige moeten trakteren, maar mij hoor je nu écht niet klagen.

Op diverse gamingplatformen epzmd vind je nu Tomb Raider-games terug met kortingen tot wel 89%! Zo vind je onder andere de Definitive Edition van Tomb Raider in de PlayStation Store voor slechts €2,99. Of wat dacht je van de volledige Tomb Raider Collection op Steam voor slechts €40 in plaats van €350!?

Dat is te interessant om zo maar voorbij te laten gaan, dus heb ik voor jullie enkele links klaar staan zodat je snel en makkelijk kan profiteren van deze hoge kortingen:

Maar dat is nog niet alles. Want Crystal Dynamics en Prime Gaming geven de pc-versie van Rise of the Tomb Raider van 1 tot 14 november gratis weg aan alle Prime-leden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.