The Division 2’s nieuwe seizoen en spelmodus uitgesteld tot 2022

The Division 2

Slecht nieuws voor The Division 2-spelers die reikhalzend uitkeken naar nieuwe content voor hun favoriete game. Ze zullen namelijk tot februari 2022 moeten wachten voor ze aan de slag kunnen met een nieuw seizoen en de daar bijhorende nieuwe spelmodus.

Ubisoft heeft namelijk in een blogpost laten weten dat de voorziene release van najaar 2021 niet gehaald zal worden, en dat deze dus verschuift naar februari 2022. Als reden voor deze beslissing geeft de studio mee dat ze het nieuwe seizoen en andere content uitstellen om te garanderen dat alles “op niveau” is met wat ze gepland hebben.

Bovendien geeft dit uitstel hen de nodige tijd om alles wat bij te schaven. Ondertussen blijven de ontwikkelaars doorgaan met het toevoegen van dingen aan het spel en werken aan bugs en andere problemen.

Of zoals ze zelf zeggen: “we blijven ervan overtuigd dat deze content een spannende ervaring zal brengen voor onze spelers en de weg vrijmaakt voor de toekomst van The Division 2 met toekomstige titelupdates die in 2022 zullen verschijnen. Dat gezegd hebbende, en om er zeker van te zijn dat we deze content leveren in lijn met onze visie, hebben we de beslissing genomen om ons nieuwe seizoen, spelmodus en bijbehorende content release te verplaatsen naar februari 2022.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)