Uitgebreide trailer geeft meer prijs over veelbelovende indiegame Little Devil inside

Little Devil Inside

Soms zijn er zo van die games die je interesse meteen weten te pakken. Dat hoeven zeker niet altijd AAA-games te zijn, integendeel! De stijl en opzet van deze Little Devil Inside heeft mij alvast in zijn greep.

Little Devil Inside moet een intrigerende combinatie worden tussen een RPG, survival- en action-adventure game. De stijl van de game is moeilijk te benoemen, maar door gebruik te maken van de tilt shift techniek lijkt het alsof je op avontuur gaan in een miniatuurwereld.

In de uitgebreide trailer die gisteren tijdens de State of Play werd getoond, krijgen we meer uitleg over hoe je jezelf in deze wondere wereld kan verplaatsen. We krijgen ook heel wat gameplay voorgeschoteld.

Little Devil Inside kende eerst een erg succesvolle Kickstarter-campagne en moet volgend jaar beschikbaar komen voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. Op een later moment komt de game ook naar Xbox en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.