The Isle of BIGsnax komt naar Bugsnax

Young Horses, de ontwikkelaar van Bugsnax, kondigde op Sony’s State of Play aan dat er een gratis update voor de game komt genaamd ‘The Isle of BIGsnax’. De update is begin 2022 beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5.

The Isle of BIGsnax is een eiland dat plots opgedoken komt uit de oceaan en waar ons nieuwe geheimen te wachten staan. En zoals de titel al doet vermoeden, hebben onze eetbare vrienden een veel grotere vorm aangenomen. Aan jou om alle nieuwe soorten te ontdekken!

Ook brengt de update een feature met zich mee waardoor de Bugsnax nu allerlei hoofddeksels kunnen dragen en je jouw hut naar hartenlust kan customizen. Gekker dan dit kan het niet meer worden als je het mij vraagt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.