First Class Trouble komt op 2 november naar PlayStation Plus

Het ‘online social deduction game’ First Class Trouble komt naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Het spel was eerst beschikbaar op PC maar maakt nu zijn intrede op Sony’s consoles. En dat helemaal gratis voor wie lid is van PlayStation Plus!

De game doet me meteen denken aan Among Us. In elke ronde speel je als een Resident of een Personoid die zich voordoet als een Resident. Als Personoid is het de bedoeling om de de Residents te misleiden en valstrikken op te zetten door bijvoorbeeld de zuurstofflessen te saboteren.

Of je nu speelt als Resident of Personoid, jouw sociaal deductieve vaardigheden en strategieën zullen doorslaggevend zijn. Ben jij te vertrouwen?

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.