Actie-RPG Star Ocean: The Divine Force aangekondigd

Star Ocean The Divine Force

De legendarische RPG-reeks Star Ocean is helemaal terug van weggeweest. Want Square Enix en ontwikkelaar Tri-Ace hebben het bestaan van Star Ocean: The Divine Force bevestigd.

De game zet de 25e verjaardag van de reeks in de schijnwerpers en moet ons een verhaal voorschotelen dat fantasy met sci-fi combineert. Verder belooft Tri-Ace een uniek gevechtssysteem te hebben ontwikkeld met erg intuïtieve controls.

Featuring a story that blends fantasy and a sci-fi settings, a plethora of different playable characters and side stories, and a unique battle system that allows for thrilling fights using simple and instinctive controls.

Star Ocean: The Divine Force moet in de loop van volgend jaar verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.