Bizarre melee actie in Deathverse – Let it Die

Deathverse Let it Die

Tijdens de State of Play presentatie werd Deathverse van ontwikkelaar GungHo Online Entertainment voor het eerst getoond.

Deathverse is een multiplayer melee survival action game waarin over the top actie voorop staat. De ontwikkelaar zegt dat deze game ideaal is om je dagelijkse stress van je af te spelen. En als ik de actie zo bekijk, zou dat ook wel eens waar kunnen zijn.

Deathverse – Let It Die komt in de herfst van volgend jaar naar PlayStation 4 en PlayStation 5

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.