Daal af in de hel in House of Ashes launch trailer

Vanaf vandaag kunnen we aan de slag met het derde deel in de Dark Pictures Anthology, genaamd House of Ashes. Zet je opnieuw schrap voor een beklemmende en claustrofobische ervaring waarin jij beslist over leven en dood…

Geen spookschip of spookstad deze keer, maar wel een onderaards grotten- en gangencomplex waar niets is wat het lijkt.

Slaag je erin te ontsnappen uit de hel? En hoeveel van je kompanen zullen het overleven? Dat hangt af van de keuzes die jij maakt… letterlijk!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)