The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me wordt de seizoensfinale

House of Ashes ligt vanaf vandaag in de rekken, en dus mogen de fans, waaronder ook ondergetekende, toch al een beetje uitkijken naar de volgende telg in de reeks. Dat zou The Devil in Me worden.

Het vierde spel in ontwikkelaar Supermassives horror-avonturenreeks wordt The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, en het ziet er alvast naar uit dat dit het laatste deel van het eerste seizoen zal zijn.

Veel valt er nog niet over te vertellen en zowel uitgever Bandai als ontwikkelaar Supermassive hebben de game nog niet officieel aangekondigd.

Toch wist YouTube-gebruiker BIGDADDYJENDE een eerste teaser vast te krijgen. Een teaser waarin een seriemoordenaar centraal staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)