Halloween komt naar Bone Island en Pokémon Unite

Halloween komt naar Bone Island en UNITE Pokémon Trainers worden overspoeld met pompoenen. Vanaf vandaag, 20 oktober 2021 en tot en met 10 november 2021, zit de game boordevol grappen en goodies.

Zo kan je rekenen op een nieuwe manier om te vechten in de Overseas Arena, pompoenen als bonusspecials en feestelijke nieuwe mode-items om avatars te laten zien zoals Pokémon. Ook de menu’s worden voor de gelegenheid versierd.

Het is mogelijk om speciale aanvallen genaamd Pumpkin Launcher en Pumpkin Pusher te gebruiken in de snelle games van de Outreach Arena. Pompoenen die kunnen worden ingewisseld voor tijdelijke items met Halloween-thema kunnen ook worden gewonnen door deel te nemen aan deze gevechten, en de Outremer Arena zal tot 10 november worden versierd voor Halloween .

Andere manieren om pompoenen te oogsten zullen beschikbaar zijn. Vanaf vandaag, 20 oktober en tot 7 november , worden sommige aangeboden als een dagelijkse inlogbonus, en van 24 oktober tot 2 november. Met dagelijkse missies kun je nog meer krijgen. Deze pompoenen kunnen worden geruild voor items zoals Battle Point Boosts, Rongrigou Unity-vergunning, Halloween-behang, Halloween-hoed en meer.

Pokémon UNITE is de eerste strategische vechtgame voor Pokémon-teams. Het kan gratis worden gedownload op Nintendo Switch en mobiele apparaten. Hou wel rekening met microtransacties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)