Creepy dino’s in nieuwe Instinction trailer

Extinction dinosaur

Dino’s zijn toch de coolste beesten op aarde. Of dat waren ze toch voor ze allemaal doodgingen. Er kunnen, wat mij betreft, dan ook niet genoeg films, series en vooral games met dino’s zijn. Het door Dino Crisis geïnspireerde Instinction is er zo eentje.

Instinction brengt een op een verhaal gebaseerd actieavontuur met gevechten, exploratie en puzzels, waarin de omgevingen net zo verraderlijk en mooi kunnen zijn als de wezens die je tegenkomt.

In de omgevingspuzzels moet je quests voltooien en op zoek gaan naar oude artefacten die zijn achtergelaten door een onbekende beschaving die al lang verdwenen is, althans dat dacht je.

Ontwikkelaar Hashbane vertelt alvast dat de game zal verschijnen in 2022, en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)