For Honor en Dead by Daylight slaan de handen in mekaar voor Halloween

Het jaarlijkse Halloween-event van For Honor is er dit jaar eentje in samenwerking met Dead by Daylight. Het tijdelijke event genaamd Survivors of the Fog start vandaag, 21 oktober, en is tot en met 11 november gratis speelbaar voor alle For Honor-spelers.

Survivors of the Fog introduceert de gloednieuwe gamemodus genaamd Survivors, en dit in een sinistere omgeving uit het Dead by Daylight-universum. In deze 4 tegen 4, PvP gamemodus strijden spelers tegen een sterke AI, de Trapper, die de standaard minions heeft vervangen. De Trapper baant zich een weg door de map in een bloeddorstige jacht op spelers. Aan ons om in leven te blijven terwijl het gevaar constant op de loer ligt.

Het nieuwe event valt samen met een gratis Event Pass waarin verschillende beloningen vrij te spelen zijn waaronder een nieuwe Battle Outfit, een Effect en een Ornament. Daarnaast beschikken we ook over de mogelijkheid om Dead by Daylight executies uit te voeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)