DICE onthult Battlefield 2042’s laatste Specialists

Wat de Operators zijn in Call of Duty Cold War en Rainbow Six Siege, dat zijn de Specialists voor Battlefield 2042. Vandaag onthult DICE vijf nieuwe, en meteen ook de laatste vijf, van de tien Specialists die beschikbaar zijn bij launch.

DICE gaf de info vandaag vrij in een nieuwe blogpost. Daar hoort natuurlijk een gloednieuwe video bij die je alles vertelt over deze dappere strijders die voor jou het slagveld zullen betreden.

  • Navin Rao is een hacker die vijandelijke uitrusting kan, euhm hacken, zodat deze zich tegen de vijand kan keren.
  • Santiago “Dozer” Espinoza is een tank die beter bestand is tegen explosieschade en een ballistisch schild draagt.
  • Emma “Sundance” Rosier heeft een wingsuit en een arsenaal aan granaten, zoals EMP’s en anti-armor varianten.
  • Ji-Soo Paik heeft een scanner die vijanden in dekking onthult en kan iedereen die haar schade toebrengt direct herkennen.
  • Constantin “Angel” Anghel is een medic die teammakkers kan reviven en hun armor kan herstellen. Daarbovenop kan hij ook kisten naar teamgenoten kan gooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)