Doom Eternal krijgt volgende week Horde Mode in grootste gratis update tot op heden

Doom Eternal

Doom, de grondlegger van het FPS-genre, is lekker agressief, razendsnel, bloederig en niet meer weg te denken uit het shootergenre. Dat bewees id Soft nog maar eens met de release van Doom Eternal. En dus willen de fans meer, en dat krijgen ze volgende week.

Bethesda en id Software pakken vandaag immers uit met een teaser trailer voor de in aantocht zijnde arcade-style Horde Mode in Doom Eternal.

De nieuwe Horde Mode verschijnt in de nakende 6.66 Update op 26 oktober. Volgens beide studio’s wordt dit de grootste (en vooral gratis) update tot op heden voor Doom Eternal.

Bethesda zelf schrijft het volgende “Our biggest free update yet will include the all-new arcade-style Horde Mode, Battlemode 2.0 with a new arena and streak-based rewards, two new Master Levels, and more.” 

Bring it on!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)