Microsoft Flight Simulator krijgt volgende maand Game of The Year Edition

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator blijkt een schot in de roos te zijn. Dat mocht ook wel, na een radiostilte van bijna 15 jaar. De fans zijn enthousiast over deze nieuwste game en ontwikkelaar Asobo brengt op zeer regelmatige basis nieuwe content en update uit.

Op 18 november brengen Microsoft en Asobo Studio een Game of The Year Edition uit van deze vliegsimulator. Dit wordt een gratis update voor al wie de game nu al in huis heeft en bevat vijf nieuwe vliegtuigen, acht nieuwe luchthavens, nieuwe Discovery Flights en tutorials, en veelgevraagde community-functies zoals DX12-ondersteuning. 

Het leuke is dat Game Pass-leden ook kunnen genieten van deze gratis update.

Lees verder onder de video

Mag het toch wat meer zijn? Dan brengen beide partijen op dezelfde dag ook de Reno Air Races-uitbreiding uit. Hierin kan je aan de slag met razendsnelle vliegtuigen in een uitgebreid online segment. De Reno Air Races: Full Collection kost €59,99 en bevast 40 officieel gelicentieerde vliegtuigen waaronder de P-51 Mustang en Aero L-39 Albatros.

Hoef je niet alle speciale livery’s in je collecties? Dan is de Expansion Pack ook een optie. Dan krijg je vier vliegtuigen zonder de officiële bestickering in ruil voor €19,99.

Deze uitbreidingen zijn niet inbegrepen in het Xbox Game Pass-abonnement.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.