Betrouwbare leaker onthult Assassin’s Creed Valhalla: Dawn Of Ragnarok

Geen nieuwe Assassin’s Creed dit jaar, of volgend jaar, maar wel volop inzetten op het sterke Assassin’s Creed Valhalla. Dat zijn de plannen van Ubisoft voor 2021 en 2022. En daar hoort natuurlijk DLC bij.

Nu iedereen waarschijnlijk klaar is met de tweede DLC, genaamd Siege of Paris, is het uitkijken naar wat Ubisoft nog in de oven heeft steken voor Valhalla.

Volgens een bekende (en betrouwbare) leaker, namelijk Assassin’s Creed insider j0nathan, zou de derde DLC door het leven gaan als Dawn of Ragnarok.

Volgens j0nathan trekt Ubisoft opnieuw de fantasy-kaart van Assassin’s Creed en reizen we naar Svartalfheim, het rijk van de dwergen. Eivor zal hen helpen om de kwaadaardige Surtr en zijn Muspelkrijgers te verdrijven.

Het spreekt uiteraard voor zich dat Ubisoft dit alles nog moet bevestigen, maar als deze kerel echt betrouwbaar is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)